Bij Van Rossum houden we van gezelligheid, gulle gastvrijheid en liefde voor eerlijk eten.

High Beer

Laat je verrassen en plan je vrienden uitje bij Van Rossum Woerden! Van Rossum’s Beer & Bites laat je kennismaken met drie verschillende biertjes. Deze variëren afhankelijk van het seizoen van blond tot bock naar trippel of dubbel. In combinatie met Van Rossum’s favorieten. Uitstekend geschikt voor mannen (maar uiteraard ook voor stoere vrouwen!)

Geniet van 14.00 – 16.00 uur van de heerlijkste combinaties. De beer & bites kost bij Van Rossum € 29.50 per persoon en is per tafel te bestellen.

* Tijdens feestdagen gelden andere tarieven.

Tafel reserveren

High Wine

Waar heeft u zin in? Een mooie, volle rode? Een frisse, fruitige witte? Trakteer jezelf en je familie en vrienden eens op ’n High Wine. Van Rossum serveert drie elegante wijnen met verfijnde hapjes. Een originele manier om je verjaardag te vieren en om familie, vrienden en relaties te verrassen.

Bij Van Rossum houden we van gezelligheid, gulle gastvrijheid en liefde voor eerlijk eten. Van Rossum’s High Wine serveren we met een selectie van 3 mooie wijnen en Van Rossum’s favorieten. De overheerlijke streekproducten ontbreken niet!

Geniet van 14.00 – 16.00 uur van de heerlijkste combinaties. De High Wine kost bij van Rossum € 29.50 per persoon en is per tafel te bestellen.

Afhankelijk van de groepsgrootte, kunt u in een tijdsbestek van 2 – 2,5 uur genieten van alle heerlijkheden.

* Tijdens feestdagen gelden andere tarieven.

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;