Ons groene hart

Van Rossum haalt bijna alle producten bij zijn “broertje” en buurman Breuren Traiteur vandaan! Kijk voor meer info: www.breuren.nl

Onze oorsprong: bewondering voor de natuur, respect voor de kringloop

Vanaf dat wij elkaar al kennen hebben wij altijd de ambitie gehad om circulair te worden……vroeger droomde wij al van in de natuur wonen en alles zelf verbouwen en verwerken en onze producten in onze bedrijven te verwerken. Sinds 2,5 jaar hebben we dit kunnen verwezenlijken en hebben we een boerderij aangekocht in de Woerdense Verlaat. Op basis van permacultuur hebben wij voedselbossen en moestuinen aangelegd en hebben we eigen Gasgogne varkens, Blauwhoenderkippen, loopeenden en Toulouse ganzen.

Maar wij begonnen ons avontuur in 1998 met Floyds, Ed in de keuken en Wieteke in de bediening. Al gauw beseften wij dat wij met een horeca zaak zeker 10 jaar eraan vast zouden zitten en dat bracht ons al in het eerste jaar een hond en in verwachting van onze Sjuul. Alles tegelijk, tja, dat zeggen de meeste mensen nog steeds van ons, alles tegelijk, hoe doen jullie datJ Floyds was bekend om zijn verrassingsmenu’s met wijn-spijs combinaties. Elke avond een volle zaak en met veel enthousiasme elke avond weer. Totdat de gemeente Woerden voor de deur van Floyds een groot plein wilde ontwikkelen. Dat bracht ons na 9 jaar met veel plezier Floyds te hebben gedraaid bij een nieuwe uitdaging. Een zaak opstarten waar je voor zowel koffie met heerlijke taarten tot in de late uurtjes cocktails en de hele dag eten en drinken waar je zin in hebt.

 In maart 2006 hebben we Breuren geopend met groot succes! Ze zeggen weleens, om de paar jaar heb je weer een nieuwe uitdaging nodig…en dat kwam. In het jaar 2012 kwam tegenover Breuren het rijksmonument “Het Arsenaal” te koop. We hadden, ondanks de crisi die er toen was in Nederland, alle vertrouwen dat we er een succes van zouden maken en daar gingen we……In maart 2014 openden we de deuren van volledig duurzaam ingerichte Van Rossum- Stadshotel Woerden- Cafè-Restaurant en Vergaderhuis. Hier hebben we vele awards de afgelopen 5,5 jaar gekregen. O.a. “ Meest duurzame hotel van Nederland” en “Meest Markante horecaondernemers van Nderland”

Impressie