Hygiene- en veiligheidsmaatregelen bij Van Rossum

Ons team volgt te allen tijde de richtlijnen en aanbevelingen van Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM. Bij aankomst zijn wij verplicht een controlegesprek te houden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Wij willen u dan ook vragen bij verkoudheid en/of griepverschijnselen thuis te blijven.

Verder kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij beschikken over een zeer duurzaam “state of art” ventilatiesysteem. Er wordt continue 100 procent verse geconditioneerde buitenlucht in ons restaurant en onze hotelkamers gebracht door middel van een warmte/koude wisselaar. 
  • Regelmatig desinfecteren wij blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaart terminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen. 
  • In het hotel zijn er verschillende desinfectie mogelijkheden aanwezig.
  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand van onze gasten en andere medewerkers.
  • Bij de check-in ontvangt u een gedesinfecteerde sleutel voor uw suite.
  • Bij voorkeur vragen wij u te betalen met pin.

Annuleringsvoorwaarden 

Wij begrijpen dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken. Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren, zodat u nooit uw geld kwijt bent en u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsen naar een ander moment. Indien de situatie zich voordoet dat u niet naar Woerden kunt afreizen, wegens de aangescherpte richtlijnen van het RIVM of maatregelen vanuit de overheid, kunt u kosteloos uw reservering verplaatsen of annuleren. Dit is ook van toepassing, indien u Covid-19 verschijnselen heeft.

Impressie