Midden in het centrum

Van Rossum’s locatie

Van Rossum bevindt zich op het adres Meulmansweg 33m in het authentieke hart van Woerden, prachtig gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Wij hebben ook een heerlijk terras onder de hoge bomen om tijdens lange zomerdagen te genieten van al het lekkers dat onze chefs bereiden.

Adres

Adres 
Van Rossum Café, Restaurant, Stadshotel
Meulmansweg 33m
3441 AT WoerdenParkeren bij Van Rossum

Van Rossum is goed bereikbaar met de fiets, auto, boot of het openbaar vervoer. Woerden heeft een treinstation dat op 10 minuten lopen ligt van onze locatie. Schuin tegenover ons ligt parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in je navigatie in.

Hotelgasten 
Gasten die blijven overnachten in ons Stadshotel hebben de mogelijkheid om hun bagage uit te laden voor de deur van het hotel. Let wel op; dit zijn geen officiële parkeerplekken, zet na het uitladen je auto dan ook in de parkeergarage.  

Routes naar Van Rossum

Vanaf Schiphol (met openbaar vervoer):
Vanaf Schiphol neem je de intercity in de richting van Den Haag Centraal, vervolgens stap je uit in Leiden Centraal en neem je de intercity richting Utrecht Centraal. Je stapt uit op station Woerden.

Vanaf station Woerden naar Van Rossum:
Vanaf de zuidzijde van het station neem je lijnbus 5 richting onze locatie. Je stapt uit bij bushalte Westdam. Vanaf Westdam is het 2 minuten lopen in zuidelijke richting. Zin in een wandeling? Vanaf station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar Van Rossum café, restaurant, stadshotel.

Vanaf de haven naar Van Rossum
De haven van Woerden ligt in het verlengde van de markante singel en is direct gelegen aan het stadscentrum. Voor een plek in de haven om uw boot aan te meren kunt u contact opnemen met de Woerdense havenmeester 06 31 95 73 11.
Vanaf de haven is het 2 minuten lopen in zuidelijke richting. 

Impressie