Meer info nodig?

Van Rossum’s contact

Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje laten bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de bar. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van Van Rossum Stadshotel op de bovenverdieping.

Adres en openingstijden

Adres 
Van Rossum Café, Restaurant, Stadshotel
Meulmansweg 33m
3441 AT WoerdenOpeningstijden
Om 7.00 uur s ochtends zet Van Rossum de deur van zijn café en restaurant voor je open en om 24.00 uur s avonds, nadat hij je vriendelijk heeft laten weten dat hij morgen om zeven uur weer open gaat, draait hij hem op slot.

Zijn koks zetten hun fornuizen uit om 21.30 uur. Snacks en hapjes maken ze met liefde nog even voor je klaar. Rond de klok van twaalf knipt Van Rossum zijn bedlampje uit en sluit hij zijn ogen, ‘moe en voldaan’ zoals dat heet.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Rossum’s Green Key Gold

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Deze ondernemers doen er alles aan om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Van Rossum café, restaurant en Stadshotel dragen met trots het keurmerk Green Key Gold, het hoogste niveau.

Lees hier meer over onze Green Key >>

Werken bij Van Rossum

Onze voorwaarden

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.

Impressie