Het beste boutique hotel
in het Groene Hart van Holland

‘Het beste kleine hotel van Nederland’ volgens TripAdvisor. Wat kunnen we hier nog aan toevoegen? We beloven u dat we er alles aan doen om die waardering elke dag weer waar te maken.

Van Rossum Stadshotel Woerden is een uniek boutique hotel waar, onder de robuuste eeuwenoude eikenhouten balken, ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier mengt met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid.

Op de begane grond van ons Arsenaal kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Van Rossum opent om 08:00 zijn deuren. Zijn koks zetten hun fornuis om 21:30 uit. Daarna maken ze – tot sluitingstijd – met liefde nog kleine versnaperingen voor je klaar.

Bij al onze suites kunt u sfeervol overnachten onder het historische balkenplafond met authentieke balken. De suites zijn voorzien van Auping kingsize bedden, een ruime inloopdouche en gratis luxe badproducten. In totaal hebben wij 18 Classic Suites, waarvan 4 connecting rooms (familiekamers) en 2 invalide suites, 3 Luxury Suites, 3 Superior Suites en 1 Executive Suite. Op sommige suites is het mogelijk, op basis van beschikbaarheid, om een extra bed of babybed te plaatsen.

Van Rossum is gevestigd in Woerden midden in het Groene Hart van Holland. De perfecte uitvalsbasis om heerlijk te wandelen, fietsen of varen. Wij bieden leuke arrangementen aan om het mooie Groene Hart te ontdekken en/of te genieten van Van Rossum’s culinaire mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om een stadsfiets of elektrische fiets bij ons te huren.

 

Uitstekend bereikbaar op een half uurtje van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in 35 minuten vanuit Den Haag, Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam-The Hague Airport.

“Je laten verwennen van de eerste minuut tot de laatste dat is wat ze bij Stadshotel Woerden doen.” Judith M