Van Rossum’s gezelschappen

Van Rossum hecht aan de menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis. Hij schenkt dan ook grote aandacht aan de plek waar al zijn gasten, van ver en dichtbij elkaar treffen. Zijn café & restaurant zijn een genot voor alle zintuigen. Het interieur is één groot uitnodigend gebaar.

Van Rossum is de verpersoonlijking van een warm welkom, lokale gezelligheid en ongedwongen, genereuze gastvrijheid. Wil je eens echt bijzonder uit eten?

Van Rossum laat je gelijk thuis voelen. Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten in dit prachtig verbouwde wapenarsenaal uit 1762, midden in de middeleeuwse binnenstad van Woerden. Een bijzondere plek waar je met gezelschappen vanaf 10 gasten gebruik kunt maken van een van onze smakelijke arrangementen zoals ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen of relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Onder hetzelfde dak kun je namelijk ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van het Van Rossum Stadshotel.

Van Rossum’s gastvrijheid

Genereuze gastvrijheid en passie drijft ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij er grote waarde aan dat ieder mens hier totaal zichzelf kan zijn. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zorgen ervoor dat wij zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Van Rossum is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wenst u een uitje, diner of iets anders te organiseren en kunt u niets passends vinden op onze website?

Wij denken graag met u mee

Bel 0348 – 706 500 →
Mail ons →

Van Rossum’s arrangementen

Onze arrangementen zijn in ons foodbook te vinden. Een goede gastheer levert altijd maatwerk. Het is de kunst om uw wensen vorm te geven. Linda informeert u graag over al onze arrangementen.

Bel 0348 – 706 500 →
Mail ons op sales@vanrossumwoerden.nl

“Prijs-/kwaliteitverhouding uitstekend. Fraaie en rustig ingerichte kamer met behoud van het authentieke karakter van het gebouw.”

Van Rossum arrangement

Proeven van streekproducten, biologisch eten én stijlvol slapen. Met het Van Rossum arrangement komt u dineren, overnachten en de volgende dag uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Fiets arrangement

Verken Van Rossum’s Groene Hart van Holland. Van Rossum gidst u graag lands de polderweggetjes met de mooiste vergezichten en de prachtigste plekken.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Vergader arrangement

Zakelijke bijeenkomsten worden een onvergetelijke belevenis, uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk arrangementen →

“Fantastisch, zéker voor herhaling vatbaar, koffie uitzonderlijk goed en personeel zéér vriendelijk.”