Van Rossum’s gezelschappen

Van Rossum hecht aan de menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde tafels. Hij schenkt dan ook grote aandacht aan de plek waar al zijn gasten, van ver en dicht bij elkaar treffen. Zijn café & restaurant zijn een genot voor alle zintuigen. Het interieur is één groot uitnodigend gebaar.

Van Rossum is de verpersoonlijking van een warm welkom, lokale gezelligheid en ongedwongen, genereuze gastvrijheid.

Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten in dit prachtig verbouwde wapenarsenaal uit 1762, midden in de middeleeuwse binnenstad van Woerden. Een bijzondere plek waar u met gezelschappen vanaf 10 gasten gebruik kunt maken van een van onze smakelijke arrangementen zoals ontbijten, lunchen, dineren of vergaderen. Onder hetzelfde dak kunt u ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van Van Rossum.

Van Rossum’s Groepslunch

Op zoek naar een perfecte locatie voor een groepslunch in Woerden? Van Rossum Woerden verwelkomt groepen van 10 tot 80 personen voor een heerlijke lunchervaring in een unieke setting.

Lees verder →

Van Rossum’s Borrel

Van Rossum is de perfecte locatie voor een borrel in Woerden. Bij ons draait het om het vieren van het goede leven, omringd door vrienden, familie of collega’s. Wij verwelkomen groepen van 10 tot 80 personen.

Lees verder →

Van Rossum’s Groepsdiner

Op zoek naar een perfecte locatie voor een groepsdiner in Woerden? Van Rossum Woerden verwelkomt groepen van 10 tot 80 personen voor een heerlijke dinerervaring in een unieke setting.

Lees verder →

High tea, high beer of high wine

Van Rossum is de perfecte locatie om iets te vieren in Woerden. Bij ons draait het om het vieren van het goede leven, omringd door vrienden, familie of collega’s. Wij verwelkomen groepen van 10 tot 80 personen.

Lees verder →

Van Rossum’s gastvrijheid

Genereuze gastvrijheid en passie drijft ons bij alles wat we doen. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Van Rossum is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Uw gewenste arrangement is gemakkelijk aan te vragen via onze website. Een goede gastheer levert altijd maatwerk. Het is de kunst om uw wensen vorm te geven. Linda informeert u graag over al onze mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee

Bel 0348 – 706 500 →
Mail ons →

“Prijs-/kwaliteitverhouding uitstekend. Fraaie en rustig ingerichte kamer met behoud van het authentieke karakter van het gebouw.”

Van Rossum arrangement

Proeven van streekproducten, biologisch eten én stijlvol slapen. Met het Van Rossum arrangement komt u dineren, overnachten en de volgende dag uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Fiets arrangement

Verken Van Rossum’s Groene Hart van Holland. Van Rossum gidst u graag lands de polderweggetjes met de mooiste vergezichten en de prachtigste plekken.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Vergader arrangement

Zakelijke bijeenkomsten worden een onvergetelijke belevenis, uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk arrangementen →

“Fantastisch, zéker voor herhaling vatbaar, koffie uitzonderlijk goed en personeel zéér vriendelijk.”