Van Rossum’s gezelschappenVan Rossum hecht aan de menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis. Hij schenkt dan ook grote aandacht aan de plek waar al zijn gasten, van ver en dichtbij elkaar treffen. Zijn café & restaurant zijn een genot voor alle zintuigen. Het interieur is één groot uitnodigend gebaar. Je zit tegelijkertijd in de salon, de eetkamer en de keuken. Hier vallen rangen en standen weg. Van Rossum geeft je de ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Van Rossum is de verpersoonlijking van een warm welkom, lokale gezelligheid en ongedwongen, genereuze gastvrijheid. Wil je eens echt bijzonder uit eten?

Van Rossum laat je gelijk thuis voelen. Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten in dit prachtig verbouwde wapenarsenaal uit 1762, midden in de middeleeuwse binnenstad van Woerden. Een bijzondere plek waar je met gezelschappen van 15 tot 300 gasten gebruik kunt maken van een van onze smakelijke arrangementen zoals ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen en relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Onder hetzelfde dak kun je namelijk ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van het Van Rossum Stadshotel.


Bekijk Van Rossum’s Foodbook

Van Rossum’s gastvrijheid

Genereuze gastvrijheid en passie drijft ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij er grote waarde aan dat ieder mens hier totaal zichzelf kan zijn. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zorgen ervoor dat wij zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Van Rossum is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wilt u een uitje, diner of wat anders organiseren en kunt u niets passends vinden op onze website?

We denken graag met u mee

Impressie