Van Rossum’s Groepsdiner

Op zoek naar de perfecte locatie voor een groepsdiner in Woerden? Bij Van Rossum Woerden creëren we graag een onvergetelijke culinaire ervaring voor jou en je gezelschap. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden of een grootschalig evenement met collega’s, wij hebben de perfecte arrangementen voor groepen tussen de 10 en 80 personen.

Diverse Arrangementen voor Elke Gelegenheid

Met onze Boerenmarkt menu’s heeft u keuze uit 2, 3, 4 of 5 keuzemenu, waarbij we u meenemen op een smaakvolle reis langs seizoensgebonden gerechten.

Liever een informeel diner? Ontdek dan onze Walking dinner, waarbij gerechtjes om het half uur worden uitgeserveerd, perfect voor een dynamische en gezellige avond met vrienden en familie.

Voor een zomerse traktatie bieden we ook ons Van Rossum BBQ arrangement aan, waarbij je kunt genieten van een heerlijk smulfestijn in onze Proeftuin of vanaf onze Big Green Egg in onze keuken als het weer niet meewerkt.

Ontdek ons Kleine bar menu als u op zoek bent naar een meer intieme setting. Een speciaal menu voor een speciale ruimte! Dit menu serveren wij enkel in de kleine bar. De ideale ruimte om met jouw gezelschap een privéplek te hebben.

Feestelijk Ontvangst en Flexibele Opties

Bij al onze arrangementen is het mogelijk om het ontvangst extra feestelijk te maken met bijvoorbeeld (alcoholvrije) bubbels. Bovendien zijn onze arrangementen flexibel en kunnen ze worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Waarom een groepsdiner bij Van Rossum Woerden?

  • Centraal gelegen in het hart van Woerden, gemakkelijk bereikbaar voor uw hele gezelschap.
  • Een prachtige ambiance met een mix van historische charme en moderne elegantie.
  • Ruime keuze aan dineropties, met zorg bereid door onze ervaren chefs.
  • Persoonlijke service en gastvrijheid om uw groepslunch onvergetelijk te maken.

 Kom en geniet van een gezellig en smaakvol groepsdiner bij Van Rossum Woerden.