Verken Van Rossum’s Groene Hart van Holland

Fietsarrangement

Ontdek het Groene Hart van Nederland op de meest Hollandse manier: natuurlijk op de fiets! 

Het beroemde Groene Hart is pas echt te ontdekken op de fiets. En laat Woerden nu precies in het midden hiervan liggen! Geniet van het overweldigend groene landschap, de polderweggetjes en de mooiste vergezichten. Laat ons u helpen de leuke plekjes van het Groene Hart te ontdekken, wij hebben de mooiste fietsroutes voor u klaarliggen. Geniet onderweg van lokale lekkernijen uit Van Rossum’s zorgvuldig samengestelde picknick box! ’s Avonds kunt u van een à la carte diner genieten in ons sfeervolle restaurant en daarna rust u lekker uit in 1 van onze uniek ingerichte suites. De volgende dag begint goed met Van Rossum’s zeer uitgebreid ontbijt op tafel. Wist u dat Van Rossum uitsluitend werkt met biologische en lokale producten? Uiteraard gebruiken wij zo veel mogelijk afkomstig van onze eigen boerderij en slagerij!

Verschillende redacties en magazines uit binnen- en buitenland kozen Stadshotel Woerden als ideale uitvalsbasis voor een bijzonder weekeinde in het Groene hart en tussen alle belangrijkste steden in. Daar zijn wij trots op. Wij geven onze tips graag aan u door.

Van Rossum’s fietsarrangement ziet er als volgt uit:

  • Overnachting in één van onze stijlvolle en unieke suites
  • 2 Stadsfietsen voor 1 dag (Liever een elektrische fiets? Voor een meerprijs van €12,50 per dag huurt u een e-bike)
  • Gratis informatiepakket met fietsroutes die u alle mooie plekken van het Groene Hart laten zien
  • Lunchpakket met Van Rossum’s versnaperingen voor onderweg
  • Uitgebreid streekproducten ontbijt op tafel
  • Nespresso koffiemachine en theebenodigdheden op de suite
  • Luxe douche/ bad producten op de suite
  • Uitstekende wifi in het gehele hotel

Vanaf prijs?

Onze prijzen verschillen per dag, vraag daarom bij onze receptie naar de prijs voor uw favoriete datum. Uiteraard is dit arrangement voor meerdere nachten te boeken, in al onze type suites. Wilt u dit arrangement boeken voor een oneven aantal? Dat kan! Neem gerust even contact op met onze receptie voor actuele prijzen.

Bel: 0348-706500 – of e-mail: info@vanrossumwoerden.nl