Alles naar wens

Van Rossum café en restaurant is in de wijde omtrek ’the place to be’. ‘De plek waar je zijn moet.’ Zegt Van Rossum zelf. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van onze keuken. ‘Producten uit de polder, dan weet je wat je eet.’ en ‘wat je van dichtbij haalt is zeker zo smakelijk.’ Voor iedereen die houdt van gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen.

Gulle gastvrijheid en liefde voor eerlijk eten

Iets te vieren?

U kunt met kleine en grote gezelschappen bij Van Rossum terecht voor een ontbijt, lunch, zondag’s brunch, high-tea, high-tea, wine of beer, diner, walking dinner of drinks.

Het is heerlijk smullen en genieten

Van Rossum opent om 08:00 zijn deuren. Zijn koks zetten hun fornuis om 21:30 uit. Daarna maken ze – tot sluitingstijd – met liefde nog kleine versnaperingen voor je klaar.

Gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen

“Prijs-/kwaliteitverhouding uitstekend. Fraaie en rustig ingerichte kamer met behoud van het authentieke karakter van het gebouw.”

Van Rossum arrangement

Proeven van streekproducten, biologisch eten én stijlvol slapen. Met het Van Rossum arrangement komt u dineren, overnachten en de volgende dag uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Fiets arrangement

Verken Van Rossum’s Groene Hart van Holland. Van Rossum gidst u graag lands de polderweggetjes met de mooiste vergezichten en de prachtigste plekken.

Lees verder →

Bekijk alle arrangementen →

Vergader arrangement

Zakelijke bijeenkomsten worden een onvergetelijke belevenis, uitgebreid ontbijten bij Van Rossum.

Lees verder →

Bekijk arrangementen →

“Fantastisch, zéker voor herhaling vatbaar, koffie uitzonderlijk goed en personeel zéér vriendelijk.”