Evenementen

Van Rossum organiseert graag iets culinairs, verrassend of gewoon gezellig. Er is atijd wat te beleven. Benieuwd naar wat er op het programma staat? Bekijk onze agenda voor alle actuele evenementen.

19/20

mei

Pinksteren

Het lange Pinksterweekend staat voor de deur! Of u nu kiest voor een ontspannen ochtend of een vroeg begin om het meeste uit uw weekend te halen, er is extra tijd om samen te zijn en leuke dingen te doen. Vier Pinksteren dit jaar bij Van Rossum met een verzorgd ontbijt of brunch.

31

mei

De 24 uur van Woerden

De ‘24 uur van Woerden’ is een groots 24-uur durend wandelevenement om geld in te zamelen voor het ‘Samen Sterk huis’ en een onderzoek van het Prinses Maxima Centrum naar hersenstamkanker bij kinderen. De loop zal plaatsvinden in het Woerdense Westdampark, op kleine afstand lopen van ons stadshotel.

 

1

juni

Graskaasdag

Vanaf 1 juni kunnen we weer smullen, een typisch Nederlandse kaas die gemaakt wordt van de melk van koeien die in het voorjaar – met een dansje – weer de wei opzoeken. Op 31 mei zal de graskaas koning van 2024 bekend gemaakt waarna op 1 juni op het kerkplein de eerste graskaas van het seizoen geveild zal gaan worden.

 

7/8

juni

Fruit de Mer tijdens de Havendagen

Op 7 en 8 juni zullen wij heerlijke fruit de mer plateau’s serveren. Dit gaat perfect samen met de havendagen in Woerden, het mooiste nautische spektakel van Woerden en omstreken.
De haven in Woerden is het decor van dit prachtige spektakel. Bewonder prachtige sleepboten, mooie opduwers, ronkende motoren en ontdek de diverse activiteiten zoals de gezellige kramenmarkt. 

 

16

juni

Vaderdag

Op 16 juni is het weer tijd om uw vader, schoonvader, stiefvader, bijna-papa, partner of opa in het zonnetje te zetten. Waar maak je hem nou echt blij mee? Lekker eten en goed gezelschap natuurlijk! Verras hem met onze overheerlijke daddy’s roast of kies voor onze high beer.