Van Rossum’s Borrel

Op zoek naar de perfecte locatie voor een gezellige borrel met een groep tussen de 10 en 80 personen? Zoek niet verder! Van Rossum Woerden biedt een unieke borrel-ervaring aan dat garant staat voor een onvergetelijke ervaring vol sfeer en gezelligheid. Bij ons draait het om het vieren van het goede leven, omringd door vrienden, familie of collega’s.

Of u nu komt borrelen ter gelegenheid van een bedrijfsuitje, een verjaardag wilt vieren met vrienden, of een jubileum wilt eren met familie, bij Van Rossum Woerden bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u zelf uw borrel samenstellen, zodat het perfect past bij de smaak en voorkeuren van u en uw groep. Voor groepen die op zoek zijn naar een informele en ontspannen setting om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. 

Borrelarrangementen vanaf 20 personen

Bourgondisch borrelarrangement:  Onbeperkt koffie, thee huiswijnen, Heineken bier, fris en binnenlands gedistilleerd. Van Rossum’s popcorn, nootjes en olijven op tafel. Elk uur een ronde bittergarnituur.

Van Rossum’s borrelarrangement: Onbeperkt koffie, thee, twee luxe wijnen naar keuze, alle (speciaal)bieren van tap, fris, binnenlands gedistilleerd. Van Rossum’s popcorn, nootjes en olijven op tafel. Elk uur een ronde bittergarnituur. 

Waarom een borrel bij Van Rossum?

  • Het biedt u en uw groep de mogelijkheid om te genieten van een zorgeloze borrelervaring, zonder u druk te hoeven maken over de organisatie.
  • Centraal gelegen in het hart van Woerden, gemakkelijk bereikbaar voor uw hele gezelschap.
  • Een prachtige ambiance met een mix van historische charme en moderne elegantie.
  • Ruime keuze aan diverse snacks
  • Ons ervaren team staat klaar om uw te verwennen en ervoor te zorgen dat uw borrel perfect verloopt, van begin tot eind.

Kom langs bij Van Rossum Woerden en laat ons uw borrel onvergetelijk maken!