Van Rossum’s Chef’s table

Als Sous-Chef van het Stadshotel Woerden wil ik u graag meenemen op een onvergetelijke culinaire reis. Ervaar de pracht van het voorjaar in een spectaculaire setting met ons seizoensgebonden menu.

Op 22, 23 en 24 maart toveren we een gedeelte van het Stadshotel om tot een culinaire beleving. Hierbij heb ik persoonlijk een speciaal seizoensgebonden menu samengesteld om het voorjaarsseizoen te vieren. Samen met onze Gastheer heb ik zorgvuldig de beste wijnen geselecteerd. Deze zullen perfect harmoniëren met elk gerecht op het menu, waardoor elke smaak tot zijn recht komt en de totale ervaring nog verfijnder wordt.

Wij kijken er enorm naar uit om deze bijzondere ervaring te delen en samen te genieten van heerlijk eten, goed gezelschap en onvergetelijke momenten.

Met culinaire groeten

Tim Schol,
Sous-Chef Stadshotel Van Rossum Woerden.

  • 5 gangenmenu voor 115 p.p.
  • bijpassend wijn arrangement voor 56,90 p.p.
  • 6 gangenmenu voor 125 p.p.
  • bijpassend wijn arrangement voor 70,80 p.p.