Van Rossum’s Groepslunch

Op zoek naar een perfecte locatie voor een groepslunch in Woerden? Van Rossum Woerden verwelkomt groepen van 10 tot 80 personen voor een heerlijke lunchervaring in ons authentieke arsenaal.

Onze groepslunch arrangementen

Ontvangst met Gebak: Begin uw groepslunch met een warm welkom en geniet van huisgemaakt gebak en/of een verfrissend drankje, inclusief (alcoholvrije) bubbels.

Soep en Sandwich Lunch: Een klassieke keuze voor groepen die houden van eenvoud en smaak. Geniet van onze huisgemaakte soep en een assortiment aan verse, rijk belegde broodjes. Deze lunch is ook uit te breiden met een warme snack.

Bourgondische lunch: Begin met een soep en laat uw groep zelf kiezen uit een gevarieerde selectie van onze lunchkaart, samengesteld door onze getalenteerde chef-koks.

Lunch à la Carte: Voor groepen die graag hun eigen lunchervaring samenstellen, bieden wij een à-la-carteoptie met diverse gerechten om uit te kiezen.

Lunchbuffet: Voor groepen die houden van verschillende keuzes en een informele, gezellige sfeer, bieden wij ons lunchbuffet aan in onze knusse bar. Laat uw groep zich tegoed doen aan een uitgebreid buffet met een smakelijke selectie:

Waarom een groepslunch bij Van Rossum Woerden?

  • Centraal gelegen in het hart van Woerden, gemakkelijk bereikbaar voor uw hele gezelschap.
  • Een prachtige ambiance met een mix van historische charme en moderne elegantie.
  • Ruime keuze aan lunchopties, met zorg bereid door onze ervaren chefs.
  • Persoonlijke service en gastvrijheid om uw groepslunch onvergetelijk te maken.

 Kom en geniet van een gezellige en smaakvolle groepslunch bij Van Rossum Woerden.