Alles naar wens

Van Rossum café restaurant

Van Rossum café en restaurant is in de wijde omtrek ‘the place to be’. ‘De plek waar je zijn moet’, zegt Van Rossum zelf. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart van Holland. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van onze keuken. ‘Producten uit de polder, dan weet je wat je eet’ en ‘wat je van dichtbij haalt is zeker zo smakelijk.’ Voor iedereen die houdt van gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen.

Van Rossum: “ ‘Het was heerlijk. We komen zeker nog een keer terug.’ Zo’n groot compliment stemt mij blij. Ik leer graag nieuwe mensen kennen. Zo mooi als gasten vaste gasten worden.”

Van Rossum’s spijskaarten

Wij werken met een aangepaste wisselde menukaart. Zoals u van ons gewend bent, werken wij uitsluitend met biologische en lokale producten en zoveel mogelijk producten van onze eigen boerderij.

Reserveren

Via onderstaande knop is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren in ons restaurant.

Reserveringen vol? Wij houden tafeltjes beschikbaar voor inloop.

Tafel reserveren

“De geheel open keuken is schitterend en het geserveerde eten is veelal van lokale markten. Het is heerlijk smullen en genieten.”

Marlon Kuils

“Aanrader is de proefplank, rijkelijk gevuld met heerlijke streekproducten.”

Vreesjes

Impressie