Ed en Wieteke Breuren zijn met van Rossum genomineerd voor De Meest Markante horecaondernemer van Nederland.
Even terug naar vorig jaar: september 2018
Ed en Wieteke Breuren wonnen met hun horecaconcept Van Rossum de verkiezing van de Meest Markante horeca ondernemer van Midden Nederland. De jury was unaniem. Zij was onder de indruk van dit creatieve ondernemersstel dat voorop loopt als het gaat om duurzaam ondernemen. “Ed en Wieteke hebben in een oud monumentaal pand een hypermodern horecabedrijf neergezet. Met de meest moderne snufjes op het gebied van energiebesparing en warmte-/kou regulering in de hotelkamers. Daarnaast hebben ze zelf een boerderij waar zij hun eigen groente telen en vee fokken. En het mooie is, dat de koks niet alleen in de keuken werken, maar ook betrokken zijn bij de boerderij.” De jury vindt hen echt Markant als horecaondernemers en een rolmodel voor de huidige en toekomstige lichting. Van Rossum is een inspirerend voorbeeld voor anderen.
September 2019: wie wordt de winnaar van de 14 beste van het land? Ook in de andere 13 regio’s waren er verkiezingen. Ed en Wieteke bevinden zich dus sindsdien in het exclusieve gezelschap van de 14 beste Meest Markante horecaondernemers van Nederland. Dit gezelschap strijdt nu om de titel Meest Markante horeca ondernemer van Nederland 2019-2020. Op maandag 30 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Van Rossum: ‘Ik duim er hard voor dat mijn oprichters het worden. Ik denk dat ze hoge ogen gooien.’